11. juli 2016

Makeup Monday : Haul
Jeg har snart været væk længe, men det er fordi at jeg ikke har haft min computer, eller det har jeg, den har bare ikke virket, men nu virker den igen, så nu kan jeg igen lave blog indlæg til jer. Jeg har været et smut i Århus med min søster for at shoppe lidt, og havde en liste med beauty ting jeg virkelig gerne ville have, og fik næsten det hele, bortset fra en contour fra MAC, men det må være næste gang.

Jeg er fuldstændig vild med highlighteren fra Urban Decay, den er lige så flot som jeg regnende med den ville være, og glæder mig til at bruge det. Concealeren er et genkøb. Og bluch’en fra MAC, har en super fin farve, som gerne skulle få selskab af en contour farve snart.

Translation// I have been gone for a long while soon, but that's because I haven’t had my computer, or I have, it just haven’t worked, but now it works again, so now I can make blog posts for you guys again . I went to Aarhus with my sister, to go shopping, and had a list of beauty things I really wanted, and I got almost all of it, apart from a contour color from MAC, but that has to be next time.

I absolutely love the highlighter from Urban Decay, it’s just as nice as I hoped it would be, and I’m looking forward to using it. The concealer is a repurchase. And the bluch from MAC, is a super nice color, which should be joined by a contour color soon.
FOLLOW ME ON
_____________________________________________________________
INSTAGRAM             BLOGLOVIN             TWITTER


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...