4. maj 2015

Makeup Monday : Infallible Foundation
Der er en ny favorit i min makeup taske, denne L’oréal foundation er en af de bedste foundations jeg har prøvet, den er mat hvilket betyder at jeg ikke behøver at bruge pudder, hvilket jeg er en kæmpe fan af. Den har en virkelig god holdbarhed, og den har en flot finish, og jeg føler ikke at jeg overhovedet har noget på hvilket er virkelig lækkert.  

Jeg er kæmpe fan af denne foundation, så hvis du har lidt fedtet hud, eller bare gerne vil have en mat foundation, syntes jeg bestemt at du skal give denne et forsøg.

Translation// There is a new favorite in my makeup bag, this L'oréal foundation is one of the best foundation I've tried; it’s a matte foundation, which means I do not need to use powder, which I'm a huge fan of. It has a really good durability and has a nice finish, and I don’t feel like I’m wearing anything, which is amazing.


I’m a huge fan of this foundation, so if you are looking for a foundation for oily skin, or just want a matte foundation, I certainly think that you should give this one a try.

FOLLOW ME ON
_____________________________________________________________
INSTAGRAM             BLOGLOVIN             TWITTER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...