16. marts 2015

Makeup Monday : MAC Haul

Jeg har købt en lille gave til mig selv, jeg er vild med Mac øjenskygger, og der er en del flotte farver jeg gerne ville have. Så jeg har lavet en lille pallet til mig selv, med de fire farver der var på toppen af listen. Farverne er fra øverst venstre; Beauty Marked, Swish, Passionate og Coral. Jeg er virkelig glad for de fire farver jeg har fået købt, de er super flotte. Du kan finde et makeup look HER, hvor jeg har brugt den flotte Coral. Jeg har også købt en Fluidline i farven Macroviolet, og den er virkelig flot på.


Translation// I bought a small gift to myself, I love Mac eye shadows, and there are some really nice colors I wanted. So I have made a small pallet for myself, with the top four colors, on my wish list. The colors are from the top left; Beauty Market, Swish, Passionate and Coral. I’m really happy with the four colors I've bought, they are really beautiful. You can find a makeup look HERE, where I used the stunning Coral, to create a look. I also bought a Fluidline in the color Macroviolet, and it’s really beautiful, and love the texture.

FOLLOW ME ON
_____________________________________________________________
INSTAGRAM             BLOGLOVIN             TWITTER

1 kommentar:

  1. Det ser virkelig lækkert ud! Er vild med Mac's makeup, men desværre ligger der ikke en tæt på, hvor jeg bor, men jeg synes virkelig det er lækkert makeup! :)
    - julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...