7. november 2016

Makeup Monday : Nude LipJeg har I noget tid, været på jagt efter en mere gråtonet nude læbestift, og da jeg så dem her i min Matas, var jeg nød til at købe dem. Første gang jeg var der, var corset desværre udsolgt, men den kom heldigvis hurtig tilbage, for det var den farve jeg helst ville have. Jeg har ikke brugt dem i nu, og ved ikke helt hvilket makeup look de passer bedst sammen med, men det er noget jeg må eksperimentere med.

Translation// For  some time I have been searching for a more grey toned nude lipstick, and when I saw these, I just had to buy them. The first time I was there, corset sold out, but luckily, it came back in stock quickly, because it was the color I wanted the most. I haven’t used them yet, and I don’t quite know what makeup look that goes with these colors, but I have to experiment with it..
FOLLOW ME ON
_____________________________________________________________
INSTAGRAM             BLOGLOVIN             TWITTER


1 kommentar:

  1. De er også virkelig lækre! Jeg har også netop købt to styks som du kan læse om her: http://camillasofie.dk/2016/11/nyx-lingerie-matte-liquid-lipsticks-first-impression/

    Jeg er virkelig glade for dem allerde!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...