24. september 2013

July Goodiebox Review

 
 
Oriflame swedish spa, exfoliating body scrub: Jeg kan virkelig godt lide dette produkt, tror det er det bedste der var i boksen. Det gør ens hud super blød, og jeg vil uden tvivl anbefale dette produkt, hvis du leder efter en body scrub, og den dufter dejlig, hviket selvføgelig er et plus.
Translation// I really like it, it smell really nice, and it leaves my skin so soft. So I would really recommend it.
 
Famous by Sue Moxley, baked bronze: Den er alt for mørk til mig, så jeg har kun prøvet den en gang. Men jeg er bestemt ikke vild med den, jeg syntes den er svær at blende pænt ud. Det virker måske bedre hvis man har mørkere hud, det skal jeg ikke kunne sige, men den virker bestemt ikke for mig.
 
Translation// It’s way too dark for me, so I have only tried it once, I found it very difficult to blend. I don’t know if I would recommend it, if you have darker skin, it might work for you.  But I don’t think that it’s an amazing product.
 
YNIQ Pop up luxus, cosmetic sticks: Der er ikke noget specielt over dem, det eneste der er, er at de er spidse. Så de er gode hvis man ikke har været hel præcise med neglelakken. Men jeg vil nok ikke bruge penge på dem, da de ikke gør noget som, almindelige vatpinde ikke kan.
Translation// They work, there is not really anything special about them. There are good if you need to clean your nail polish of, if you got it on the skin, because they have a pointy tip. But I don’t know if I would use money to buy these ones, when I can do the same thing, with regular ones.
 
Nivea in-shower body milk: Jeg kan faktisk godt lide dette produkt, det er uden tvivl med til at gøre huden blød. Jeg har brugt den sammen med body scruben fra Oriflame, og det er et godt mix.
Translation// I like it, it leaves the skin really soft. I like to use it, after I have used the body scrub from Oriflame.
 
Soyalys from byransborg.com: De har en meget kraftig duft, så jeg har ikke haft dem tændt, jeg har dem derimod stående på mit badeværelse, bare for at afgive duft. Vi har et meget lille badeværelse uden vinduer, så man kan ikke lufte ud, så det virker fint som duft lys der ude.
Translation// I like the candles; they have a strong smell, so I don't want them to burn in my living room. I have them in my bathroom, I haven’t burned them yet, they just give the room a good scent. Which is nice, because, we don’t have a window in the bathroom, so this is a good way to get a fresh smell in there.
 
A-DERMA Hydralba light hydrating cream: Prøven var meget lille og derfor er det svært at sige om den fungerer som den skal, men det tror jeg den gør. Den giver blød hud, og trækker sig hurtig ind i huden, hvilket jeg godt kan lide, den efterlader heller ikke huden klisteret.
Translation// There was not a lot in the sample, so it’s a bit difficult to say if it really works, but I think it might, I like it. It leaves my skin soft, and not sticky. I don’t like when it stay on your skin to long, and leave it sticky.

MUA kiss proof lip stain: Den afgiver ikke rigtig noget farve, men den farve den giver, bliver på læberne længe. Jeg bruger normalt ikke noget på mine læber, og hvis jeg gør, kan jeg godt lide at de er lidt kraftigere i farverne.
 
Translation// It don’t give a lot of color, but the color stay on for a long time. I probably wouldn’t buy it myself, but that’s just because I really don’t use anything on my lips. And when I do, I like a really bright pink color.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...