3. juni 2014

Asos Haul
Har kun en lille asos haul i denne månede, jeg har dog købt lidt mere ind der ses her, nemlig de fire produkter jeg har vist jer i et tidligere indlæg, nemlig indlægget om rimmel produkterne. Jeg bestilte dem på asos, da de alle sammen var sat ned. Den hvide taske er fra new look, og jeg har gerne ville have en hvid taske i noget tid, så da jeg så denne taske slog jeg til. For jeg har en anden fra New look i sort, som jeg er virkelig glad for, jeg er vild med den facon den har. Der ud over har jeg købt to lange halskæder, som jeg syntes er rigtig fine her til sommer, med en løs kjole til. Jeg har faktisk også købt to kjoler, en navy blå og en hvid skater kjole, som i nok vil se i et look of the day på bloggen snart. Hvis i følger mig på instagram (@sidsel_pedersen), har i allerede set kjolen i navy.


Translation// I have a little asos haul  this month, I bought a little more than the stuff I’m showing you here, I bought the four products, I showed you guys in a previous post, the post about Rimmel. I ordered it on asos, because all the products were on sale. The white bag is from New look, I have wanted a white bag, for a while now, so when I saw this bag, I just had to have it.  I have another bag from New look in black, and I love it, I love the shape of it. I also bought two long necklaces, which I think will look really nice with a loose dress for summer. I actually bought two dresses, one in navy and one in white, both skater dresses, which you probably will see in a look of the day on the blog soon. If you follow me on instagram (@ sidsel_pedersen), you have already seen the navy dress.

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine køb! Har selv købt nogle ting fra asos i går! Jeg har en give-away kørende på bloggen, hvor der er mulighed for at vinde et gavekort på 200 kr.
  Håber du vil kigge forbi!
  www.thefashiondove.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Synes virkelig at tasken er sød - har også selv kigget på den!
  -kig gerne forbi min blog: www.unicobycaroline.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er rigtig sød, og er bestemt glad for den :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...