27. juni 2014

Marble Trend.1 // 2 // 3 // 4 //
I virkeligheden er disse produkter slet ikke marmor, men porcelæn, men det gør også at prisen en den del lavere, ind den ville have været hvis det havde været rigtig marmor. Men bortset fra at det ikke er marmor, kan jeg nu godt lide disse produkter, jeg syntes faktisk de er rigtig fine.
Jeg har ikke noget i marmor, eller i marmor print, og ved heller ikke helt om det nogensinde er noget jeg vil blive mega vild med, men måske overveje jeg et par at de her ting fra h&m. På nuværende tidspunkt er det især dugen jeg har set mig lun på, syntes at den er ret fin, men ved dog ikke helt hvornår jeg skulle bruge en dug.

Translation// In fact, these things are not marble, but porcelain, but that only makes the price a lot lower, which is nice. But apart from that fact that it’s not marble, I really like these things, I actually think they are really nice.

I have no marble or marble printed things, and I don’t know if I’m ever going to be crazy about this trend, but maybe I  will consider a few of  these things from h & m. It’s especially the tablecloth, I love. But although I’m not all crazy about the trend, I do think that these things are quite nice.

2 kommentarer:

  1. Det ser da super ud det badeforhæng. Er det fra H&M?

    SvarSlet
  2. Ja det er :) det er linket i nr 5

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...