20. oktober 2013

Bronze Smoky Eye

 
 
 
 
 
 

Jeg har skabt et smoky eye look, med brune farver. Jeg syntes at de naturlige farver, altså de brune kan skabe et rigtig fint look, som fungere både til hverdag og fest. Jeg syntes at det er lettere at bære et smoky eye look, hvis det er lavet af brune farver, frem for sort og grå.  Jeg har primær brugt Rimmel, scandaleyes eye shadow stick, i bad girl bronze, jeg har brugt en guld glimmer øjenskygge i øjenkrogen, en hvid/highlighter under brynet, og en mørk brun bronze, ovenpå bad girl bronze øjenskygge blyanten. For at det ikke skaber rynker, hvilket en cremet øjenskygge ofte kan gøre.
Translation// Natural smoky eye, using the Rimmel, scandaleyes eye shadow stick in bad girl bronze.  I used a glittery bronze, a glittery gold and a highlighter to finish this look. Hop you like it.

2 kommentarer:

 1. Hold kæft, en lækker hud, du har! Er du born lucky eller bruger du særlige produkter? Såååå jaloux! Og jeg er enig med dig i de brune og guldfarvede nuancer. De er SÅ skønne. Min hverdagsmakeup består også af guld - og så minder det mig om alle de fine farver her om efteråret. :)

  - Line
  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh hvor er du sød Line. Jeg ville ønske jeg brugte produkter dagligt, men det er jeg bare ikke god til. Jeg er vist til dels heldig :) Men jeg har da nogle produkter, jeg bruger når huden driller lidt.. Ja det er virkelig gode farver her i efteråret.

   Fin blog :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...