12. januar 2015

Makeup Monday : Deep Sleep ReviewJeg købte denne Deep Sleep Pillow Spray omkring min fødselsdag, som en gave til mig selv. Jeg har brugt den on & off i en måneds tid, og jeg kan ærligtalt ikke helt finde ud af om den virker eller ej.

Man skal spraye den på sine puder, inden man går i seng om aften, og så skulle duften hjælpe en med at sove bedre. Jeg kan godt lide duften, jeg skulle dog lige vende mig til den i starten, men nu hvor jeg er van til den, syntes jeg faktisk at det er en ret beroligende duft. Så måske virker den alligevel. Jeg vågner også knap så mange gange om natten. Jeg plejer at vågne rigtig mange gange om natten. Men om det skyldes denne spray eller ej er svær at sige. Det tager lige så lang tid for mig at falde i søvn om aftenen, som det plejer, så hvis den skulle hjælpe en med at falde hurtigere i søvn, så virker den ikke.

Men alt i alt så er duften behagelig, og man bliver da også afslappet af at dufte til den, og jeg sover som sagt bedre, i den forstand at jeg ikke vågner så mange gange om natten, men om det er denne sprays skyld, er svær at sige. Men jeg vil blive ved med at bruge den, da jeg godt kan lide duften af den.

Translation// I bought this Deep Sleep Pillow Spray, for my birthday, as a gift to myself. I have been using it on & off for about a month, and honestly I don’t really know if it works or not.

You have to spray it on your pillows before you go to bed at night, and the smell should help you sleep better. I like the smell of it, in the beginning I had to get use to it, but now I actually really like it, and I find it to be a pretty calming fragrance. So maybe it work. I normally wake up quite a few times, every night, but since I started using this spray, I haven’t been waking op that many times. It still takes just as long for me to fall asleep at night, as usual, so if it supposed to help you fall asleep faster, it does not work for me.


But all in all, it smells good, and it relaxes you. Like I said, I do sleep a bit better, in the sense that I don’t wake up as many time during the night, but I’m not sure that it’s the spray working. But I will continue to use it, because I like the smell of it.FOLLOW ME ON
_____________________________________________________________
INSTAGRAM             BLOGLOVIN             TWITTER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...