26. januar 2015

Makeup Monday : Smokey EyesTil dagens makeup look, har jeg brugt et par af mine nye Makeup Revolution produkter. Jeg har brugt min nye Iconic3 palette til at opnå mit øjenlook. Denne palette skulle eftersigne være et billigere alternativ til den berømte Urban Decay Naked 3, om det er det kan jeg ikke udtale mig om, eftersom at jeg ikke ejer den. Men den indeholder en del fine farver, og de er lette at arbejde med. Og syntes helt sikker at den fungerer fint, i forhold til prisen.

Jeg har også brugt Makeup Revolutions Vivid Heat blush, og som jeg har skrevet i et tidligere indlæg, så kræver den en del mere arbejde ind jeg er van til efter som jeg ikke, er van til at bruge en flydende blush. Men jeg kan nu ret godt lide farven, på denne blush.

Translation// For today's makeup look, I have used a few of my new Makeup Revolution products. I used my new Iconic 3 palette to achieve my eye look. This palette should be a cheaper alternative to the famous Urban Decay Naked 3, I can’t say if it is, or not, because I don’t own the Urban Decay palette. But it has som really nice colors, and the price is really good.


I also used the Makeup Revolutions Vivid Heat blush, and like I said in a previous post, it requires a lot more work, than the blushes I'm use to wearing, but that might be because I’m not really use to wearing liquid blushes. But I quite like the color of this blush.

FOLLOW ME ON
_____________________________________________________________

INSTAGRAM             BLOGLOVIN             TWITTER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...