14. august 2014

Fashion Thursday : The Weekend Bag
Nu er det desværre ikke en nødvendighed for mig at eje en eller flere weekend tasker, men gid det var. Ville ønske at jeg ofte kunne tage et smut væk i weekenderne. Men måske en dag, men derfor drømmer jeg nu alligevel om disse fine weekend tasker, så hvis du nu er så heldig at du står og skal et smut væk i en weekend snart, så kan det være, at en af de her tasker er noget for dig.
Mine favoritter er selvfølgelig taske nr. 1 og 4. Selvom nr. 3 nu kan et eller andet, den får mig i hvert fald i godt humør. Har du en favorit?

Translation// Unfortunately it is not a necessity for me to own one or more weekend bags, but I really wish it was. I wish I could take a trip away, in the weekends. But maybe one day, but that's not going to stop me from dreaming about these amazing weekend bags, so if you are lucky enough, to be going away in a weekend soon, you might like one of these bags..
My favorites are of course bag no. 1 and 4. Although there is something about bag no. 3 it makes me smile. Do you have a favorite?FOLLOW ME ON
_____________________________________________________________
INSTERGRAM             BLOGLOVIN             TWITTER


2 kommentarer:

 1. Fiiine er de da! Jeg har også længe kigget efter en weekend taske, da jeg tit bruger weekenderne på at pendle ud til min kæreste, og har brug for at have lidt ekstra med :) Er især vild med nr. 5 og 4.

  Hopeless✈Wanderer

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også rigtig fine, 4 og 5 :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...