I dag har jeg en hurtig opskrift til jer, nemlig på
pizzadej, perfekt her til weekenden, og så er den uden gær, hvilket betyder at
du måske har alle de nødvendige ingredienser der hjemme. Så er det op til dig
at finde ud af hvilket fyld der skal på, alt efter hvad du bedst kan lide. Min
er en rigtig weekend pizza, en klassisk og simpel pizza med pepperoni. Min
favorit, hvis jeg skal spise pizza.
4 dl. Hvedemel
3 dl. Fuldkornsmel
2 stk. Bagepulver
3 dl. Vand
1 Tsk. Salt
Forvar ovnen til 200 °C / 392 °F, bland
alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt vand og ælt dejen sammen,
og form den som en fin og glat kugle. Form derefter dejen til en tynd pizza.
Pizzaen skal bage i 10 min. Put dit fyld på pizzaen og bag yderligere i 15 min.
Hvis du helst vil nøjes med at bage den en gang kan man sagtens det, bare bag
den i ca. 25 min, til den er gylden i kanten.
Translation//
Today I have a quick recipe for you guys, a pizza dough, perfect for the
weekend. It’s without yeast, which means that you may have all the necessary
ingredients at home already. It's up to you to figure out which filling you
want on it, whatever you like best. Mine is a real weekend pizza, a classic and
simple pizza with pepperoni. My favorite pizza.
4 dl. Plain
flour
3 dl. Wholegrain flour
2 pcs.
Baking soda
3 dl. Water
1 Teaspoon.
Salt
Preheat the
oven to 200 ° C / 392 ° F, mixing all the dry ingredients together in a bowl.
Add water and mix the dough, shape it like a fine and smooth ball. Then shape
the dough into a thin pizza. The pizza need to bake for 10 minutes. Put your desired pizza filling on, and bake for another 15 minutes. If you prefer to only
bake it once, you can easily do that, just bake for approximately 25 minutes,
until the pizza is golden around the edges.
FOLLOW ME ON
_____________________________________________________________
Ingen kommentarer:
Send en kommentar