1. august 2014

Friday Food : Pizza Dough




I dag har jeg en hurtig opskrift til jer, nemlig på pizzadej, perfekt her til weekenden, og så er den uden gær, hvilket betyder at du måske har alle de nødvendige ingredienser der hjemme. Så er det op til dig at finde ud af hvilket fyld der skal på, alt efter hvad du bedst kan lide. Min er en rigtig weekend pizza, en klassisk og simpel pizza med pepperoni. Min favorit, hvis jeg skal spise pizza.

4 dl. Hvedemel
3 dl. Fuldkornsmel
2 stk. Bagepulver
3 dl. Vand
1 Tsk. Salt

Forvar ovnen til 200 °C / 392 °F, bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt vand og ælt dejen sammen, og form den som en fin og glat kugle. Form derefter dejen til en tynd pizza. Pizzaen skal bage i 10 min. Put dit fyld på pizzaen og bag yderligere i 15 min. Hvis du helst vil nøjes med at bage den en gang kan man sagtens det, bare bag den i ca. 25 min, til den er gylden i kanten.

Translation// Today I have a quick recipe for you guys, a pizza dough, perfect for the weekend. It’s without yeast, which means that you may have all the necessary ingredients at home already. It's up to you to figure out which filling you want on it, whatever you like best. Mine is a real weekend pizza, a classic and simple pizza with pepperoni. My favorite pizza.

4 dl. Plain flour
3 dl. Wholegrain flour
2 pcs. Baking soda
3 dl. Water
1 Teaspoon. Salt


Preheat the oven to 200 ° C / 392 ° F, mixing all the dry ingredients together in a bowl. Add water and mix the dough, shape it like a fine and smooth ball. Then shape the dough into a thin pizza. The pizza need to bake for 10 minutes. Put your desired pizza filling on, and bake for another 15 minutes. If you prefer to only bake it once, you can easily do that, just bake for approximately 25 minutes, until the pizza is golden around the edges.



FOLLOW ME ON
_____________________________________________________________

INSTERGRAM             BLOGLOVIN             TWITTER


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...